All Decks
Planning & Law1/40
Question
CoreIf a client wants to carry out minor internal alterations to a commercial building without changing its use, does this constitute 'development', and do they need planning permission?
Tap to reveal answer
Question
CoreIf a client wants to carry out minor internal alterations to a commercial building without changing its use, does this constitute 'development', and do they need planning permission?
Tap to reveal answer